J. (Jesse) Molenhuis

Jesse Molenhuis (1985) is één van de drie enthousiaste ontwikkelaars bij Teamskik. “De wereld van persoonlijkheid, karakter en gedrag boeit mij omdat ik geïnteresseerd ben in mensen en wat hen beweegt. Met een achtergrond in tekstschrijven en een studie Communicatie op zak, heb ik hier in het dagelijks leven mee te maken. Toen Wilbert, initiatiefnemer van de profielentest en De Bedieningentest®, mij vroeg of ik mee wilde werken aan het bedenken van een concept voor teamoptimalisatie, zei ik gelijk ‘Ja’.”

dr. K. H. (Karen) Zwijze-Koning

Karen Zwijze (1978) is gepromoveerd in de organisatie-communicatie en leerde in haar promotietraject al snel de waarde kennen van goed functionerende teams. Ze werkt graag met teams vanuit de principes van samensturing en heeft daarbij ontdekt dat het van grote meerwaarde is om zicht te krijgen op je eigen leiderschapsstijl en die van anderen. Inzicht in de sterktes en zwaktes van je eigen karakter en de manier waarop je met problemen omgaat kunnen je persoonlijke welzijn en effectiviteit binnen een team enorm vergroten.

W.A. (Wilbert) de Goei

Wilbert de Goei (1975) begon zijn carrière als theoloog binnen het landelijke jongerenwerk. Na enkele jaren werd hij voorganger. In deze functie was hij met een team verantwoordelijk over een gemeente van  350-450 personen. Zijn passie ligt bij teamgerichtwerken. Samen doelgericht mooie dromen verwezenlijken geeft veel energie. Er zit nu eenmaal veel kracht in goede samenwerking. Momenteel is hij als projectadviseur betrokken in diverse ondernemende teams. Vanuit zijn oog voor structuur geeft hij strategisch advies.